Skip to main content

Aktiviteetteja ja elämyksiä
ympäri vuoden

Laadukkaat huvilamme kutsuvat viettämään ikimuistoista lomaa puhdasvetisen Saimaan rannalle. Lähialueelta löytyy monipuolisia luonto-, kulttuuri- ja urheiluaktiviteetteja, joista pääsee nauttimaan vuoden ympäri.

Upeat kansallispuistot

Huviloiden läheisyydessä sijaitsevat Koloveden ja Linnansaaren kansallispuistot tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn ja unohtumattomiin luontoelämyksiin. Pyylin polku vie n. 3,8km mittaiselle luontopolulle, joka kulkee osin Koloveden kansallispuiston metsissä. Kansallispuistot ovat melojan ja hiljaisuutta rakastavan unelma, ja vesillä liikkuessa onnekkaat saattavat jopa kohdata sympaattisen saimaannorpan. Kanootin tai kajakin vuokrausta kannattaa tiedustella mökin vuokrauksen yhteydessä.

KolovesiLinnansaariPyylin polku

Heinäveden reitti ja sen kuusi kanavaa – kappale kauneinta Suomea

Kapeat, mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen. Höyrylaivat ovat liikennöineet reittiä pitkin jo sata vuotta. Heinäveden reittiä ei ole turhaan kutsuttu Suomen kauneimmaksi – tämä pitää jokaisen kokea ainakin kerran elämässään.

Reittikartta

Pääskyvuoren talviaktiviteetit

Heinäveden keskustan läheisyydessä, noin 37 kilometrin päässä huviloista, sijaitsee rinnekeskus Pääskyvuori. Tämä monipuolinen talviliikuntakeskus tarjoaa laskettelu-, hiihto-, pulkkailu- ja kelkkailuaktiviteetteja koko perheelle.

Pääskyvuori

Padelia ja frisbeegolfia Enonkoskella

Liikunnan iloa löytyy Enonkoskelta, jossa on lähin padel-kenttä sekä frisbeegolfrata.

Korpi padelEnonkoski DiscGolfPark

Luostarikierros Heinävedellä

Heinävedellä sijaitseva Valamon munkkiluostari ottaa vieraita vastaan ympäri vuoden. Luostarin levollinen ilmapiiri ja ympäröivä luonto tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden rauhoittumiseen kaukana kaikesta kiireestä. Valamosta voi piipahtaa myös Lintulan luostariin, joka on Pohjoismaiden ainoa ortodoksinen nunnaluostari.

Valamon luostariLintulan luostari

Savonlinna ja satumainen Olavinlinna

Noin 50km päässä sijaitseva Savonlinnan kaupunki tunnetaan ennen kaikkea Olavinlinnasta sekä Oopperajuhlista, joka on kansainvälisesti tunnettu tapahtuma.

VISIT SAVONLINNAOopperajuhlat